Smijat ćete se kad vidite kakvu je "privatnu plažu" u Hrvatskoj neko napravio (Foto)
Breaking News

Smijat ćete se kad vidite kakvu je “privatnu plažu” u Hrvatskoj neko napravio (Foto)

Smijat ćete se kada vidite kakvu je “privatnu plažu “napravio neko na Krku: Bilo bi lijepo kada bismo imali privatnu plažu, zar ne?  Mogli bismo se više opustiti, bez stvaranja gužve. Ovi ljudi su odlučili sebi da naprave pravi ugođaj. Zato su osmislili svoju plažu. Možda izgleda smiješno, ali je poslužila. Slika je nasmijala internet. Pogledajte i vi čega su se to dosjetili:

I, šta kažete na ovu ideju? Slika je vrlo brzo obišla svijet i nasmijala mnoge na internetu..

Bonus: “Dečko ima najbolju prijateljicu.  To ne bi bilo ništa čudno da oni ne provode previše vremena zajedno. Ni ne znaju se toliko dugo. Možda zadnjih godinu, dvije.  Kada smo zajedno u društvu, uvijek se osjećam kao višak. Imaju neke svoje fore i šale koje ja ne shvatam.Vjerovali ili ne, više se viđao s njom nego sa mnom.

Nije mi odgovaralo, pa sam mu željela skrenuti fino pažnju na to. Normalnim razgovorom. Nije uspjelo. Počeo je da govori kako sam ja iskompleksirana, ljubom0rna. Da pravim pr0blem gdje ga nema. Rekla sam mu da nisam sretna tako i da je najbolje da prekinemo. Pogodite s kim je započeo vezu mjesec dana nakon našeg prekida.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *