Sjećate se Mahidevran iz "Sulejman Veličanstveni"? Čekajte da vidite kako izgleda danas, kakva promjena (Foto)
Breaking News

Sjećate se Mahidevran iz “Sulejman Veličanstveni”? Čekajte da vidite kako izgleda danas, kakva promjena (Foto)

Ona je glumila Mahidevran u seriji:” Sulejman Veličanstveni”. Evo kako danas izgleda: Da li ste pratili seriju “Sulejman Veličanstveni”? Bila je veoma popularna.  Odlična glumačka postava,  scenografija… Zaista kvalitetno urađena serija.

Bila je veoma gledana. Iako je sultanija Hurem koju je tumačila Merjem Uzerli bila glavni lik, ni ostale sultanije nisu ostale nezapažene. Jedna od njih je svakako sultanija Mahidevran. Mahidervan je bila glavna suparnica Hurem. Njenu ulogu je tumačila Nur Fetahoglu.

Inače za Nur mnogi kažu da je jedna od najljepših turskih glumica.  Ona je rođena u Njemačkoj.  Nur je  osim u gore navedenoj seriji, glumila još u mnogim drugim turskim serijama i uopšte učestvovala u projektima. Nur danas ima 38 godina.  Ovdje možete vidjeti kako ona danas izgleda:

Baš je lijepa, zar ne?  I, šta kažete? Da li ste i vi kao većina bili fan serije “Sulejman Veličanstveni?” Čak i  ukoliko niste gledali ovu seriju, sigurno se sjećate da je bila veoma popularna i da su svi pričali o njoj. Bilo da je riječ o mlađim ili starijim osobama.  Turske serije su sve više i više popularne. Danas imate  velik izbor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *