Otkrila genijalan trik sa kojim ćete očistiti madrac od žutih mrlja: Treba vam samo jedan sastojak
Breaking News

Otkrila genijalan trik sa kojim ćete očistiti madrac od žutih mrlja: Treba vam samo jedan sastojak

Ovo je fantastično! Žena otkrila trik kako da očistite madrac od žutih i smeđih mrlja. Potrebno vam je samo ovo:Koliko god se trudili da održimo madrace bijelim, opet se nekako zaprljaju i na njima se stvore žute mrlje.  Razlog tome su znoj i izlučevine tijela koje dolaze u kontakt sa madracem.

Jedna žena je ipak otkrila rješenje kako da  madraci opet budu bijeli kao prije i kako da mrlje lako nestanu. Svoju ideju je podijelila sa drugim korisnicima društvenih mreža  i izazvala je oduševljenje. Možda će vam malo čudno zvučati njena ideja, ali efikasna je.

Ona je naime iskoristila tablete za čišćenje zubne proteze. Ona kaže da je uzela dvije tablete i 250 ml vode za čišćenje. Pošpricala je time madrac, očistila, a onda iznijela na sunce da se osuši.

Mnogi su izrazili oduševljenje zbog ideje koju je podijelila i odlučili su istu probati, potom su rekli da im je uspjelo i da su zadovoljni dobijenim rezultatima.  Ono što vam još može pomoći u ovom slučaju jeste i soda bikarbona.  Ona će pomoći da uklonite i najtvrdokornije mrlje. Šta kažete?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *