Nakon 13 godina braka sa Šeikom, naša manekenka otkrila pravu istinu: Jelena Bin Drai nije mogla ni sanjati da joj se 0vo može desiti - auu
Breaking News

Nakon 13 godina braka sa Šeikom, naša manekenka otkrila pravu istinu: Jelena Bin Drai nije mogla ni sanjati da joj se 0vo može desiti – auu

Da li je moguže da se različite kulture i vjere spoje i opstanu? Da moguće je, a oni su živi dokaz. Prije 13 godina srpska manekenka se udaa za arapskog biznismena Saida bin Draia.. Jelena je sada nakon toliko godina prvi put rekla kako joj je živjeti s njim i kako oni kordiniraju vjeru i kulturu.

Kaže da je on od početka rekao da želi biti s njom do kraja života a i ona je znala da to želi i eto, traju uspješno 13 godina i još mnogo će kako ona kaže, upućuje za to bogu molitve stalno.

Nije razlika u kulturi i vjeri, on je nju takvu prihvatio, oženio je zbog njene osobnosti njene duše, a nije se bunio kada je rekla kako ističe da želi zadržati svoju vjeru i prezime. Svako od njih gaji svoju vjeru i oni poštuju jedno drugo po tom pitanju, što je jako lijepo. Ljudi ne mogu da vjeruju da ona živi sa njim i da on prolazi s njom kroz njene vjerske običaje, ali to je jako lijepo u dvoje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *