Bila omiljena Zvezda Granda, a onda se udala za fudbalera: Sada mrzi pjevanje, pogledajte kako izgleda (Foto)
Breaking News

Bila omiljena Zvezda Granda, a onda se udala za fudbalera: Sada mrzi pjevanje, pogledajte kako izgleda (Foto)

Bila je omiljena Zvijezda Granda,  a onda se udala za zgodnog fudbalera: Silvija Nedeljković je neko kome su prognozirali uspješnu karijeru. Silvija je učestvovala na takmičenju:” Zvezde Granda” 2007. godine.  Poslije učešća se oprobala i kao voditeljica iste zajedno sa kolegom Nemanjom Stevanovićem.

Snimila je nekoliko pjesama, a onda se povukla. Udala se za golmana Crvene zvijezde Sašu Stamenkovića, ostvarila se u ulozi majke i odselila u inostranstvo. Živi u Azerbejdžanu i  zadovoljna je sa životom tamo.

Kaže da je Baku lijep grad, da ima dosta toga i da se dosta toga gradi. Što se posla tiče, tj. njene pjevačke karijere, zamrzla je do daljnjeg. Evo kako Silvija izgleda:

Da li se sjećate nje kao učesnice? Da li ste u tom periodu pratili ovo popularno takmičenje.  Silvija nije jedina koja je napustila pjevačku karijeru  i okrenula se nekim drugim aktivnostima,  ostvarenjima.

Jednostavno  nemaju više vremena za pjevanje kao prije, priroriteti se promijene i nađu se neka druga zanimanja koja postanu bitnija. Što ne znači da te osobe ne postanu uspješnije nego što su bile, samo se možda ostvare na drugim poljima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *