0vo niko nije mogao ni da sluti: Bekuta u crnim kesama iz stana vukla Mrkine stvari, sve isplivalo na vidjelo - evo šta je s njima uradila
Breaking News

0vo niko nije mogao ni da sluti: Bekuta u crnim kesama iz stana vukla Mrkine stvari, sve isplivalo na vidjelo – evo šta je s njima uradila

Kada pomenemo Anu Bekutu, sjetimo se da je ostala bez svog životnog oslovna i da je tada rekla kako joj ne pada na pamet da njegove stvari iz stana dira, rekla je da će sve zauvijek ostaviti tako da je podsjeća na njega i njihov život.

Ona i Mrka su imali prelijep život, to niko ne može da ospori, ali da stvari nisu bile tu zauvijek govori činjenica da je ona sa unukom Sonjom koja joj je podrška u svemu spremila Mrkine stvari u velike crne vreće i vukla ih do auta.

Gdje su završile njegove stvari? Kako saznajemo u humanitarnim svrhama. Njoj su djeca i porodica rekli kako mora krenuti dalje i stvari iznijeti jer svakodnevno gledanje u njih joj ne bi donijelo ništa dobro, niti bi kad zaboravila tu bol.

Ona kaže da bol ne može zaboraviti ali može sebi pomoći na taj način. Ljudi su rekli kako njegova prva žena nije nikad neke stvari bacila koje ih vezuju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *