Nekada na traktoru, a danas se vozi u skupocijenim automobilima: Prepoznajete li pjevačicu sa slike - znate sve njene pjesme
Breaking News

Nekada na traktoru, a danas se vozi u skupocijenim automobilima: Prepoznajete li pjevačicu sa slike – znate sve njene pjesme

Kada pomenemo poznate ličnosti, svi mi mislimo kako su oni od početka živjeli u svili i kadifima, ali je ro jako pogrešno razmišljanje. Mnoge pjevačice su iznijele javno kako su imale težak život i kako je to baš razlog zašto su jako mlade krenule da pjevaju i jako mlade počele da zarađuju, jer nisu imale.

Danas kako vidite pišemo o jednoj danas jako uspješnoj pjevačici koja kako piše u naslovu sada vozi samo skupcijene automobile, živi u jako luksuznom stanu a nekada je bila djevočica sa sela koja vozi ni više ni manje nego traktor.Pogledajte sliku i pokušajte da otkrijete o kome se zapravo radi:

Kada ste pogledali sliku, da li ste mogli pretpostaviti o kome se radi? Radi o Tamari Milutinović. Ona je djevojčica sa slike, da li biste ikada rekli da je to ona? Danas izgleda kao prava dama, ali je bio trnovit put do toga, rekla je i sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *