Svaku noć sam čekala da muž zaspi, kako bi išla kod svekra: Kad je saznao, nastao je ha0s - natjerao je mene i svekra da..
Breaking News

Svaku noć sam čekala da muž zaspi, kako bi išla kod svekra: Kad je saznao, nastao je ha0s – natjerao je mene i svekra da..

Postoje razne ispovijesti ali ova je u jako kratkom vremneskom periodu privukla veliku pažnju širokih narodnih masa. Naime, ona se udala i u kući gdje je živjela sa mužem je bio njen svekar, udovac, kako smo naveli i u samom naslovu.

On je imao firmu, bio je poslovan ,držao je do sebe i izgledao jako dobro. Njen suprug je radio na građevini, nije bio nešto u mogućnosti da drži do sebe kao njegov tata.

Ona je počela da se viđa sa svelr0m kako je rekla kad muž zaspi, a onda je jednog dana njen suprug sve to skontao i natjerao ih je da se pred njim poIjube, nisu mogli da vjeruju.

Njemu je kako sama kaže otac govroio da se smiri, da to nije način da riješi sve te probleme, da moraju pričati, ali on ih je ostavio, napustio je tu kuću, a nedugo nakon tog je svekar otjerao i svoju snahu ili Ijubavnicu, ne znamo ni sami više šta mu je bila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *