Šeherzada je bila glumica sa najljepšom kosom: Pogledajte je danas, šta joj se desilo? (Foto)
Breaking News

Šeherzada je bila glumica sa najljepšom kosom: Pogledajte je danas, šta joj se desilo? (Foto)

Šeherzada je bila Turkinja sa najljepšom kosom, a evo kako danas izgleda: Sigurno se sjećate serije “Hiljadu i jedna noć”. Glavni lik je bila Šeherzada koju je tumačila Berguzar Korel.  Glavnu mušku ulogu je tumačio popularni glumac Halit Ergenc.

On je glumio Onura. Ono što je interesantno jeste da su  se oni zaljubili baš dok su snimali navedenu seriju. Oboje su tada bili u vezi, a onda su prekinuli sa partnerima i započeli svoju. Nekako su najomiljeniji turski  glumački par većini.

Oboje su se ostvarili u raznim ulogama, ali nekako Berguzar vezujemo za ulogu Šeherzade, a Halita za ulogu Sulejmana Veličanstvenog. I ta serija je bila veoma popularna. Sjećate li se? Što se lijepe Berguzar tiče, mnogi kažu da je ona najljepša turska glumica.

Prošle su godine od navedenih serija, a lijepa glumica je promijenila imidž. Imala je dugu lijepu kosu, a sada ju je skratila. I dok neki kažu da joj je bilo ljepše sa dugom kosom, mnogi joj kažu i da joj kratka frizura stoji odlično. Pogledajte kako sada izgleda sa novom frizurom:

Kako vam se čini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *