"Prijatelju, spašavaj mi brak": Konobaru u Srbiji pritrčao gost sav izbezumljen, a onda je vidio šta se desilo (Foto)
Breaking News

“Prijatelju, spašavaj mi brak”: Konobaru u Srbiji pritrčao gost sav izbezumljen, a onda je vidio šta se desilo (Foto)

Konobaru u Srbiji pritrčao gost sav izbezumljen. ” Prijatelju, spašavaj mi brak!” Konobari se suočavaju sa raznim gostima i situacijama u objektima u kojima rade.  Konobar po imenu  Aleksandar Kalebić, koji radi u jednom zemunskom pabu, ispričao  je jednu neobičnu situaciju koja se desila.

“Čovek je sedio sa prijateljima i igrao se sa burmom. U jednom trenutku je ispala i propala u rupu između dasaka. Bio je veoma zabrinut. Nije je mogao naći. Sutradan je došao i zamolio nas da potraži.

Shvatili smo da je jedini način da to i uspijemo, odšarafljivanje šarafa.  To smo i uradili.  Nije bilo lako, ali smo burmu ipak našli. Otkotrljala se skoro dva metra od rupe u koju je upala.  Najbitnije je da je burma pronađena.”

Pohvalno je što su mu ovako pomogli. Ne bi svako to uradio, zar ne? Možemo zamisliti kako je gost bio izbezumljen kada je izgubio burmu jer se bojao naravno reakcije.  Imao je sreće jer je osoblje u tom pabu bilo spremno da mu pomogne.  Konobar koji je pomogao da se burma nađe je objavio i sliku. Baš su se potrudili, svaka im čast na tome:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *