Bore na vratu i dekolteu nestat će kao rukom odnešene: Recept za fantastičnu smjesu
Breaking News

Bore na vratu i dekolteu nestat će kao rukom odnešene: Recept za fantastičnu smjesu

Bore na vratu i dekolteu nestaju kada nanesete ovu smjesu: Da biste bili njegovani, ne mora značiti da morate kupovati skupe proizvode. Dovoljni su proizvodi koje imate u svome domu.  Kako biste imali lijepu i zdravu kožu, trebate je njegovati, ali isto tako se i zdravo hraniti.

Koža vam će biti zdrava, ukoliko se zdravo ne hranite. Jedite dosta voća i povrća, pijte dosta vode i primjetit ćete da vam koža izgleda bolje.  Ovdje vam donosimo odličnu smjesu koja će očistiti vašu kožu, nahraniti je, a pored toga smanjiti vidljivost bora i 0žiljaka.

Dobro će doći i da smanjite vidljivost bora na vratu. Što je mnogima svakako pr0blem. Potrebno je da uzmete malo krastavca, iscjeckate, pomiješate u blenderu sa kokosovim uljem, žumancetom.  Dobijenu smjesu nanijeti ostaviti 20 minuta, isprati.

Ponavljajte tretman.  Kokosovo ulje je jedno od najzdravijih ulja. Ima antibakterijsk0, antigljivičn0, antikancer0geno dejstvo. Dobro je za kožu, kosu, zube, smanjuje vidljivost bora i ožiljaka. Odlično je rješenje.

Kokosovo ulje je veoma zdravo, nema kalorija i preporučuje se da ga koristite za pripremu hrane. Pogotovo, ako želite smršati, Naravno, bitno je da kupite  kvalitetno kokosovo ulje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *