Rada Manojlović i Haris donijeli odluku: Rada postaje bosanska snaha, evo šta su joj njeni rekli na to - "nećeš se voditi njihovim običajima, ti si ipak naša.." svi u š0ku
Breaking News

Rada Manojlović i Haris donijeli odluku: Rada postaje bosanska snaha, evo šta su joj njeni rekli na to – “nećeš se voditi njihovim običajima, ti si ipak naša..” svi u š0ku

Haris i Rada su zajedno već jako dugo, a do sada se nije spekulisalo da će stati na tako zvani ludi kamen, međutim, sada se izvor blizak njima oglasio i rekao kako će jako brzo doći do svadbe i kako će ona postati bosanska snajka. Ona je izrazila sama želju kako kaže izvor da ispoštuje sve običaje koji se gaje kod Harisa, iz ljubavi prema njemu, dok se to izgleda njenim roditeljima nije baš dopalo.

Oni poštuju Harisa, ali smatraju da ona treba da se drži i svojih običaja, jer je njihova. Rada ne obraća pažnju na to, fokusirala se da nađe sebi prelijepu haljinu kao i Harisu odjelo. Njihov bed neće svirati, jer su među zvanicama, pa traže drugi bend. Naravno sve ljude zanima da li će oni na svojoj svabi pjevati?

Oni su rekli da neće, ali da će im sigurno doći želja da uzmu mikrofon i za goste nešto otpjevaju, hoće. Svi smatraju da će itekako pjevati, samo što nisu svjesni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *