Olja Vampirica o Mateju Perišu: Postoji samo jedan razlog zbog kojeg bi on sk0čio u vodu - 0vo do sada niste znali (Foto)
Breaking News

Olja Vampirica o Mateju Perišu: Postoji samo jedan razlog zbog kojeg bi on sk0čio u vodu – 0vo do sada niste znali (Foto)

Moramo da kažemo kako se još slučaj koji se tiče nestalog mladića iz Hrvatske nije razriješio. Danas kako vidite se za medije oglasila Olja Vampirica, ona je tako poznata širokim narodnim masama jer je bila u nekoliko emisija i rijaliti formata u svojoj državi ,ali i u Zadruzi, kako smo imali prilike da pratimo.

Olja Mihaolović je njeno pravo ime i rekla je da se dopisivala sa mladićem, da niko ne treba da je osudi zbog razlike u godinama, jer je to bilo na prijateljskoj osnovi. Oni su se čak i upoznali, djelovao je kao jako bližan i dobro odgojen mladić. Kroz priču sam zaključila da živi sa svojom majkom, ali je svog oca poštovao jako puno.

On nikada ne bi skočio u v0du ,osim ako niej bio kako ona kaže pod uticajem neke sup’tance, jedino tako može da ga razumije. Nije bio takav tip osobe, ali je istakla da se ovo ne treba shvatiti kao da ona misli da je njemu neko nešto nau’dio ili uradio l0še namjerno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *