Aleksandra uživa u Majamiju, bahati se za sve pare: Pjevačica pokazala zanosnu figuru na pIaži pa raspametiIa muškarce - Brena od stida pr0paIa u zemIju
Breaking News

Aleksandra uživa u Majamiju, bahati se za sve pare: Pjevačica pokazala zanosnu figuru na pIaži pa raspametiIa muškarce – Brena od stida pr0paIa u zemIju

Kako vidimo poznatim pjevačica i pjevačicama je došao vrijeme poslije praznika, brojnih nastupa i mnogo zarađenog novca da otputuju na neke skupocijene i luksuzne destinacije. Brenina snajka Aleksandra se bahati po Majamiju, to sebi ne mogu svi priuštiti zasigurno.

Ona je na ovu lokaciju prenose mediji otišla sa svojm majkom i Filipom, mužem, a sada je objavila prvu sliku sa odmora i raspametiIa muškarce. Ona je neko ko jako puno ulaže u sebe, svoj izgled, odježu, treninge i hranu, sama je pričala o tome mnogo puta. Bitno joj je kako izgleda, u svakom trenutku jer je poznata i ne želi da se sram0ti sa slikama po medijima, kao neke njene kolegice:

Navodno Breni nije bilo baš prijatno kada joj je snajka objavila ovakvu fotografiju u kupaćem, mada ljudi ne vide ništa loše na ovoj slici, jer je jednodijelni kupaži koji ne pokazuje ništa skoro, samo njenu liniju tijela, što nije ništa pr0st0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *