Šta da radim kod kuće u četiri zida, nemam djecu ni unučiće: Lepa Lukić priznala šta nikako ne može da trpi - raspIakala sve svojom izjavom
Breaking News

Šta da radim kod kuće u četiri zida, nemam djecu ni unučiće: Lepa Lukić priznala šta nikako ne može da trpi – raspIakala sve svojom izjavom

Lepa Lukić je neko ko je godinama na javnoj sceni, ona je prije svega pjevačica, ali je naravno prepoznatljiva i kao rijaliti učesnica. Sada je bila gost u jednoj emisiji i rekla je dosta iskreno sve ono što godinama nije pričala. Kako kaže, nije lahko kada čovjek nema djece, nema unučiće, kada je sam, ona to nikako ne trpi, ne trpi samo jednu stvar u životu a to je samoća, plaši je se najviše.

Ona se zato trudi da hoda, da se njeno ime i prezime pominje, jer poslije je neće imati ko drugi spominjati, nema iza sebe potomke, to je boIno i ove rečenice su raspLakale sve gledaoce. Ona je napunila 82 godine ali se ne da godinama, ona hoda i trudi se uvijek biti u pokretu.

Rekla je da ulazi u rijaliti programe da se održava na sceni i da zaradi, ne ulazi kao mlade djevojke da radi svašta tamo  i l0še se predstavlja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *