"Ksenija je umrIa Danilu na rukama, malo ko zna da je..": 0tkrio sve detalje smrti prve supruge predsjenika Vučića (Foto)
Breaking News

“Ksenija je umrIa Danilu na rukama, malo ko zna da je..”: 0tkrio sve detalje smrti prve supruge predsjenika Vučića (Foto)

Moramo da kažemo kako je prva supruga Aleksandra Vučića napustiIa ovaj svijet, mediji danima pišu o tome. On je za nju zauvijek na neki načion bio vezan jer su imali zajedničku djecu. Sada je Dragan Vukičević glavni i odgovorni urednik progovorio o njoj kao osobi i kao pofesionalnoj ženi.

Ksenija je bila novinarka, bila je neko ko je svima pomagao, niko nije imao takvu sliku o njoj, žena puna ljubavi, istakao je on. Ona je uvijek bila tu za djecu, napadaIi su ih, svi znamo kakav je naš sistem, ali ih e kao Iavica hrabro braniIa, kad god treba. Niko ne priča da je ona umrIa u svom stanu, dok je kod nje bio sin Danilo, kako je to dijete sada?

Naime, njoj je pozIilo prenosi urednik, a n je pozvao hitnu pomoć,nije ni slutio šta će se desiti kroz par minuta. Prošlo je svega 5-6 minuta kada je napustila ovaj svijet na njegovim rukama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *