0vu Oliverinu tajnu BaIašević saznao tek pred sm'rt: Šutila je više od 40 godina, a onda se sve otkrilo - to ga dotukIo?
Breaking News

0vu Oliverinu tajnu BaIašević saznao tek pred sm’rt: Šutila je više od 40 godina, a onda se sve otkrilo – to ga dotukIo?

Čovjek koji je vrijedan svakog poštovanja, čovjek koji je dokazao da može i bez svog prisustva da spoji cijelu bivšu JugosIaviji. Čovjek koji je bio voljen i cijenjen gdje god da se pojavi, a i on je volio cijenio sve ljude bez obzira na njihovu pripadnost. Bio je umjetnik koji se više sigurno nikada neće ponoviti.

Njegova suruga Olivera je bila podalje od javnosti, sve dok je on bio među nama, a kada je otišao, uradila e ne poteze zbog kojih su je svi osudili, ali to nije tema današnjeg članka. Naime, ona je sada u toku svog gostovanja u jednoj emisiji rekla kako ni BaIašvić nije znao sve o njoj i njenom životu dok nije izdala knjigu i tu je mogao da sazna sve o njoj i njenom životu što nije znao.

Prisjtimo se da je ona izdala knjigu ,to je ustvari jdna zbirka priča koje su se njoj dešavale kako u djetnjstvu tako i poslije u mladosti. Ljudi misle kako ona nije zaslužila takvog čovjeka, i da je sve to možda njega i dotuklo, bog zna šta je sve saznao:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *