“Potpisao sam ugovor iz inata" U tajnosti se sastao sa Milicom i Željkom, pa otkrio detalje oko ulaska: Svi u š0ku zbog 0vog priznanja
Breaking News

“Potpisao sam ugovor iz inata” U tajnosti se sastao sa Milicom i Željkom, pa otkrio detalje oko ulaska: Svi u š0ku zbog 0vog priznanja

Kada pomenemo rijaliti program po imenu Zadruga,s vi znamo da je ovo zadnja sezona, ali prije nje se desilo još četiri. Za svih ovih pet godina koliko traje rijaliti program svi oni koji ga prate su imali prilike da gledaju zapravo šta se svakodnevno dešava van kapija rijaliti programa, samo što se unutra sve objelodani i što ljudi ne mogu da se kontrolišu.

Vani je sve ljepše, nekako svi su vjerni imaju svoje porodice, kako to kažu učesnici, ali kada uđu u rijaliti program, pokažu svoje tako zvano pravo lice. Desilo se jako puno krah0va brakova, preljuba, prevara, da ni sami više ne znamo koliko. Edo Fetić je jedan od preIjubnika koji je bio sa Draganom Mitar, oboje su imali porodice, a kako je sada otkrio sve je uradio iz inata.

On dolazi iz Novog Pazara ,a kada je počela priča u zadruzi o gospodinu torti i Dragani, on je razmišljao da li da uđe, svi su govorili da ne ulazi i ne postaje r0b rijalitija, ali onda je on iz inata ušao . Sastao se kako kaže tajno sa Milicom i Željkom, nije rekao ni najbližim, da ne bi uticali na njegovu odluku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *