0va prelijepa doktorica je kćerka Mire Škorić: Pjevačica zabrinuta objavila njenu sliku iz boInice, pIaši se za kćerku - evo kako ona izgleda
Breaking News

0va prelijepa doktorica je kćerka Mire Škorić: Pjevačica zabrinuta objavila njenu sliku iz boInice, pIaši se za kćerku – evo kako ona izgleda

Mira Škorić je svima poznata pjevačica, a ona je nekako kao i svako svoj privatni život čuvala po strani, međutim, kao majka neke stvari nije mogla da sakrije. Ona je oduvijek voljela da se hvali sa svojom kćerkom Milicom, u više navrata je isticala kako je najponosnija majka i kako je Milica sjajno dijete.

Njena Milica je doktorica, ona je završila studije za to i Mira kaže da je od malih nogu pokazivala da jednog dana želi bitri doktorica, povukla je to na oca, kroz smijeh je istakla pjevačica. Njena kćerka sada radi u struci, a njena majka je jako zabrinuta za nju zbog trenutne situacije koja se ponovo pog0ršava oko v1rusa:

Kako vidite ona je objavila ovu sliku i svima pokazala kako se to pruža podrška svom djetetu. Mnogi su pisali kako je ona prelijepa i kako ona i treba da bude ponosna majka kad ima takvu kćerku. U nastavku ostavljamo još jednu fotografiju:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *