Vidite li nešto čudno na slici? Kad skontate, uhvatit ćete se za glavu (Foto)
Breaking News

Vidite li nešto čudno na slici? Kad skontate, uhvatit ćete se za glavu (Foto)

Ovdje vam donosimo sliku koja je postala popularna na društvenim mrežama.   Na prvi pogled ovdje vidite zmiju,, zar ne? Pogledajte još jednom i obratite pažnju na detalje. Neke osobe imaju dobru moć zapažanja, pa odmah uoče te detalje, dok drugima to malo teže ide.

Nema veze, barem ćete se zabaviti tražeći iste. U nastavku vam donosimo još neobičnih slika. Slika koje su se zbog poziranja i načina slikanja  pretvorile  u optičke varke:

Nije sve onako kako se čini na prvi pogled, slažete li se? Nekada trebamo pogledati bolje da bismo dobili pravu sliku.

Bonus: “Saznala sam da me dečko varao svo vrijeme dok smo bili u vezi. Ni sama ne znam kako nisam posumnjala. Ono što me p0vrijedilo jeste to što je i moje društvo znalo, a nisu mi htjeli reći. Dozvolili su da ispadam budala. Možda ćete reći da su se bojali da im  ne bih povjerovala i da bih umjesto toga  povjerovala dečku, ali  ne mogu preći preko toga.

Niko,ama baš niko mi nije rekao. I sami znaju da nisam neko ko slijepo vjeruje momcima i da bih neke stvari povezala.  Saslušala bih, sama istražila ako ništa.  Još su me redovno ispitivali kako mi je u vezi i da li sam sretna. E pa baš vam hvala. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *