Podmladit će vaše kosti za čak 20 godina: Pomaže i kod artritisa, bolova u leđima..

Prirodni lijek koji podmlađuje vaše kosti, pomaže kod atritisa, b0lova u leđima: Ovaj lijek vam može pomoći da se oslobodite bolova u kostima. Potrebno je mazati na b0lna područja.  Potrebno vam je 300 ml alkoholne otopine (70% alkohol), 100 ml joda i lovorov list.

Alkohol i jod pomiješati, dodati 2-3 lovorova lista.  Ostaviti da odstoji 21 dan na tamnom i hladnom mjestu. Dobijenom smjesom mazati b0lna sredstva. Predstavit ćemo vam još jedno rješenje. Riječ je o prirodnom lijeku. Potreban vam je cimet i med.

Samo pomiješate cimet i med, te tom smjesom masirate b0lno područje.  Ono što još možete uraditi jeste da konzumirate ovu smjesu. Pomoći će kod b0lova uzrokovanih artritisom.

Ono što želimo da napomenemo jeste to da cimet nipošto ne smijete jesti samog. Hidrofoban je i može izazvat jak kašalj, stoga cimet uvijek miješajte s nečim.  Lijek koji smo vam naveli se pokazao dobro kod tretiranja b0lova uzrokovanim artritisom.

Ne posežite često za analgeticima. Oni vam smanje b0love, ali isto tako oštećuju druge organe, posebno bubrege. Pored tog izazvat će vam 0visnost tako da će vam uvijek trebati jača doza jer ćete biti manje tolerantniji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *