Pjevačica objavila sliku iz srednje škole: Prepoznajete li je? Nikad nećete pogoditi (Foto)
Breaking News

Pjevačica objavila sliku iz srednje škole: Prepoznajete li je? Nikad nećete pogoditi (Foto)

Domaća pjevačica objavila sliku iz srednje škole. Znate li o kome se radi: Poznata hrvatska pjevačica je objavila sliku iz srednjoškolskih dana.  Da li biste mogli da pretpostavite o kome je riječ:

Riječ je o Terezi Kesoviji, ona je sa svojim  pratiocima podijelila sliku iz srednjoškolskih dana koja ju je mnogo dirnula. Podsjetila ju je na neka lijepa vremena, vratila lijepe uspomene. Evo šta je napisala:

Stare slike nas često vrate u neka posebna vremena,  često nas i samo vraćanje u ta vremena dirne, ostavi snažan utisak.  Poznate ličnosti često znaju objaviti na društvenim mrežama neke stare slike.  I sami se podsjete tih nekih dana koji su svakako ostali upečatljivi.

Tereza Kesovija je jedna od najprepoznatljivih izvođača. Osim što je imala veoma uspješnu karijeru na prostoru bivše Jugoslavije, uspjehe je ostvarivala i u Francuskoj.  Završila je srednju muzičku školu u Dubrovniku, a studij započinje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Diplomirala je na odsjeku za flautu.  Nastupala je na svim domaćim festivalima,

bila nagrađivana, a potom gostuje na festivalima u Brazilu,  Meksiku, Italiji, Francuskoj, Turskoj… Nastupala je  dva put na Evroviziji. U pariškoj Olympiji je održala solistički koncert 1988. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *