Pogledajte kako izgleda sin Žike Jakšića: Frajer za kojim djevojke lude, a tek frizura (Foto)
Breaking News

Pogledajte kako izgleda sin Žike Jakšića: Frajer za kojim djevojke lude, a tek frizura (Foto)

Jeste li znali da je ovo sin Žike Jakšića? Frajer za kojim djevojke lude… Žika Jakšić ima dva sina.  Sina Dušana je  dobio sa Dajanom Paunović , voditeljicom. Sin Andrija je iz prvog braka. Andrija živi i radi u Njemačkoj.

Njega ne zanima estrada, ne voli eksponiranje u medijima. U Njemačkoj se bavi proizvodnjom vina i najmlađi je enolog tamo.  Odlično se slaže sa bratom i vrijeme koje provede u Srbiji iskoristi da provede sa porodicom.

Andrija je lijep mladić i kako možemo da zaključimo po komentarima, djevojke za njim lude.  Pogledajte  i vi kako to Žikin stariji sin izgleda:

I djevojke šta kažete? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima…

+Bonus ispovijest: “Osjećam se gr0zno. Ostavila sam divnog dečka kojeg sam voljela zbog drugog koji je imao više novca. Mislila sam da ću tako biti sretnija jer će mi pružiti ono što do sada nisam imala.

Nije bilo tako. Nisam bila sretna. Novac ne može kupiti sve. Za to vrijeme je moj bivši napredovao, uspio i zaradio dosta novca.Ima divnu djevojku koja ga cijeni, zaručili su se.

Skoro smo se vidjeli u prolazu, nije me ni pogledao. Tako mi i treba.  Kada mu je bilo tešk0 i kada mu je trebala potpora nisam bila tu, a sada bih magično da se pojavim i ugrabim koju zaslugu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *