Otišla je kod šminkera, a kad je završio pogledala se u ogledalo: Nije mogla da se prepozna, transformacija vijeka (Foto)
Breaking News

Otišla je kod šminkera, a kad je završio pogledala se u ogledalo: Nije mogla da se prepozna, transformacija vijeka (Foto)

Otišla je kod šminkera, kad je on završio pogledala se u ogledalo: Šminka može da napravi pravu transformaciju.  U to smo se mnogo puta uvjerili.

Toliko da se nekada zapitamo da li je riječ o istoj osobi. Zar nije tako?  Ovdje vam donosimo neke transformacije koje će vas ostaviti u š0ku. Pogledajte slike ovih žena prije i poslije šminkanja:

Šta mislite o ovome? Svakako da je velika promjena, zar ne? Cilj šminke jeste da se prekriju nedostaci, ali naravno ne da baš pretjerate u tome. Što se ovih slika tiče, bilo je pozitivnih komentara, ali i onih koji su pokazivali da im se transformacija baš i nije dopala.

Tačnije, tim komentarima su  neki iskazali da više cijene prirodnu ljepotu, prirodan izgled. Te da šminker nije morao baš toliko da ih našminka( npr. mogao je to umjerenije a uradi i sl.) Kakvo je vaše mišljenje o tome?

Kao što smo već rekli, šminka može da napravi pravu transformaciju i pokrije nedostatke, ali opet ne znači da u tome trebate baš da pretjerate. I da, treba znati za koju priliku se kako našminkati. Ne može šminka biti prejaka, ako je dnevna varijanta u pitanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *