Prijateljica mi javila da me muž vara i poslala mi sliku: Kad sam vidjela, vrisnula sam od smijeha (Foto)
Breaking News

Prijateljica mi javila da me muž vara i poslala mi sliku: Kad sam vidjela, vrisnula sam od smijeha (Foto)

Drugarica mi je rekla da me muž vara, a onda mi je poslala sliku: Jedna žena je dobila poruku od svoje drugarice. Ta drugarica joj je rekla da je muž vara i da je glupa jer to nije prije primjetila.  Onda joj je poslala sliku. Nakon slike je sve bilo jasno. Pogledajte i vi kako je tekao njihov razgovor:

Iz ovog razgovora vidimo da drugarica nije imala dobru namjeru. Nije željela upozoriti drugaricu na to da je muž vara, već  se vidi da se sladi tim. Vidi se da je bila ljub0morna. Kada saznate za neke stvari, nećete saopštiti na ovaj način. Niti se podsmijevati.

Jer vam je valjda stalo do te osobe kojoj ćete saopštiti nešto takvo. Ako je željela upozoriti drugaricu i pomoći joj,mogla je to ,nogo bolje da uradi.  Ovako je pokazala kakva je. Zamislite reakciju muža kada je saznao šta se o njemu priča.

Prije nego pokrenete neku priču, budite sigurni da je tačna, prije nego što nekoga oklevetate. Ne biste ni vi voljeli da budete  u takvoj poziciji, zar ne? Niti biste to lako oprostili. Za više zanimljivog sadržaja nastavite da nas pratite svaki dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *