0n je sin Zorice Brunclik: Farba se, a kad mu vidite sliku zanijemit ćete, isti mama (Foto)
Breaking News

0n je sin Zorice Brunclik: Farba se, a kad mu vidite sliku zanijemit ćete, isti mama (Foto)

Zorica Brunclik ima četvero djece. Tri kćerke i sina. Kćerke Miljanu,  Mariju, Zlatu i sina po imenu Đorđe. On se rijetko pojavljuje u javnosti, a u nastavku ćete vidjeti kako on izgleda:

Ima neki specifičan stil i oblačenja, a vidimo da se farba u crno, a ima i crno- bijelu bradu. Kao što smo već rekli, rijetko o njemu možemo da čujemo. Mediji o njemu ne govore puno. O njemu se jedno vrijeme pisalo kao o  nasilniku. Navodno je išamarao svoju ženu tokom jedne svađe. Ona ga je prijavila za nasilje u porodici.

Naravno da takve stvari treba prijavljivati i ne treba šutjeti o tome.  Pr0blemi se nasiljem ne rješavaju, a pogotovo nije opravdanje da muškarac digne ruku na ženu.  Mnoge žene nažal0st trpe nasilje, boje se napustiti tu osobu i nastavljaju da žive u paklu.

Nekada ostaju u takvim brakovima zbog djece ne shvatajući da tako osim što sebe dovode u opasnost, dovode i svoju djecu.  Nažal0st, bilo je slučajeva gdje su  žene bile ubijene jer su ostajale s takvim ličnostima u vezama, brakovima. To se ne smije dozvoliti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *