Jela je kuhana jaja dvije sedmice: Evo šta se desilo njenom tijelu, svi žele da probaju
Breaking News

Jela je kuhana jaja dvije sedmice: Evo šta se desilo njenom tijelu, svi žele da probaju

Jela je kuhana jaja 2 sedmice, a onda se pogledala u ogledalo. Evo šta se desilo: Jaja su veoma zdrava, bogata su proteinima i mastima. Ipak, ne biste trebali da ih jedete u velikim količinama. Jedite ih za jedan obrok, ne za više. Najbolje za doručak.

Preporučljivo je da pravite kuhana jaja.  Jedna korisnica interneta je podijelila svoje iskustvo. Ona je naime dvije sedmice jela dva kuhana jajeta za doručak, uz  bareno povrće kao što su blitva ili špinat. Uz to bi napravila salatu od paradajza.

Nije jela nikakve prerađevine.   Od mesa piletinu i ribu i dosta povrća.  Što se tiče ovog režima ishrane,  praktikuje se korištenje kokosovog ili maslinovog ulja. Kokosovo ulje je jedno od najzdravijih ulja.

Ima antibakterijsk0, antigljivičn0, antikancer0geno dejstvo. Također nema kalorija, pa je odlično za mršanje. Samo obratite pažnju da je riječ o kvalitetnom ulju. Ovaj režim ishrane podrazumijeva i konzumaciju voća sa  niskim procentom šećera, što uključuje narandže, lubenicu, šumsko voće kao i limun.

Pijte dosta vode, kafu i čaj bez šećera.  Uz to budite fizički aktivni.Nakon dvije sedmice nastavite da se zdravo hranite, ali za doručak možete jesti žitarice. Malo pauzirajte sa konzumacijom jaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *