Suzana Mančić 0čajna: Sama moram prati svoju kosu, kuhati i peglati, sramota me na šta sam spala
Breaking News

Suzana Mančić 0čajna: Sama moram prati svoju kosu, kuhati i peglati, sramota me na šta sam spala

Suzana Mančić otkrila kako podnosi izolaciju: Mnoge poznate ličnosti su otkrile kako provode vrijeme u izolaciji. Također su često apelovale na fanove da prate upute stručnjaka i da ostanu kući.  Tako je Lepoj Lukić  tešk0 kao i ostalim starijim osobama jer im je zabranjeno kretanje.

Lepa Lukić je dala izjavu o tome kako se snalazi. Bilo joj je tešk0 što je praznike provela sama, ali zna da je situacija takva kakva jeste. Srećom, ima prijatelje koji joj pomažu. Tako joj je Snežana Đurišić dosta pomogla.

Njen sin se također ponudio da joj pomogne.   Goca Tržan je napisala status u kome je iskazala ljutnju zato što se potencira tema otkazanih nastupa i koncerata, rekavši da je sram0tno o tome pričati kada postoje ljudi koji jedva sklapaju kraj s krajem.

Mnoge poznate ličnosti su pričale o vremenu koje provode u izolaciji.  Suzana Mančić je rekla da joj je tešk0 palo što je otpustila dugogodišnju kućnu pomoćnicu i da sada sve radi sama.

Kaže kako joj je tešk0 što ne može otići frizeru ili kozmetičaru i da često ne može povjerovati na šta liči, na šta je spala.  Te da joj se mnoge prijateljice smiju jer se nije snašla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *