Med i soda bikarbona: Čudesni Iijek koji uništava i naj0pakije b0lesti, ako se koristi na jedan način
Breaking News

Med i soda bikarbona: Čudesni Iijek koji uništava i naj0pakije b0lesti, ako se koristi na jedan način

U našim člancima smo često govorili o prirodnim lijekovima i njihovoj važnosti. Pokazali su se čak učinkovitijim i od klasičnih lijekova.  Sada ćemo govoriti o još jednom prirodnom lijeku koji vam može pomoći.

Med je veoma zdrav. Bogat je vitaminima i mineralima. Ono što je bitno jeste da kupujete kvalitetan med. Med prije koristite kao zaslađivač, nego šećer.  Ovdje vam donosimo kako da napravite prirodni lijek od sode bikarbone (bez aluminija) i meda.

Potrebno je da pomiješate jedan dio sode sa tri dijela meda. Potom miješajte na laganoj vatri, otprilike deset minuta.  Čuvajte na tamnom i hladnom mjestu, u staklenoj posudi.  Preporučuje se da mjesec dana.

Osim toga što je lijek efikasan, on je i ukusan.uzimate po tri kašike dnevno, preporučuje se prije obroka.  Umjesto meda, možete da koristite javorov sirup-  Na ovaj način ćete ojačati imunitet,  te stvoriti nepog0dnu sredinu za kanc.erogene ćelije.

Soda bikarbona je dobra jer neutralizira želučanu kiselinu, te smanjuje rizik od nastanka ra.ka. Tj. onemogućava uslove za njegov nastanak. Bitno je da koristite sodu bikarbonu bez aluminija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *