Očistila rernu za samo dvije minute: Pomiješajte 0ve sastojke, nikad jednostavnije nije bilo
Breaking News

Očistila rernu za samo dvije minute: Pomiješajte 0ve sastojke, nikad jednostavnije nije bilo

Očistite rernu za par minuta. Samo pomiješajte ove sastojke:Nekako nam svima dođe muka kada trebamo očistiti rernu. Znamo da su mrlje tvrdokorne i da će nam čišćenje oduzeti dosta vremena. Ipak, ne mora uvijek biti tako. Ovdje ćemo vam pokazati prirodni preparat koji će brzo i jednostavno otkloniti tvrdokorne mrlje.

Vidjet ćete da čišćenje rerne neće iziskivati puno posla. Ono što je potrebno da prvo uradite jeste da očistite  zagorjele ostatke, ako ih imate.  U rernu potom naspite malo sode bikarbone i malo sirćeta. Rernu uključite na 150 stepeni i na pet minuta kako bi se mast i mrlje počeli topiti.

Potom isključite i ostavite da stoji jedno 15-ak minuta. Nakon toga očistite rernu krpom ili možete i lopticom od aluminijske folije.  Možete očistiti krpom i toplom vodom. Vidjet ćete kako će rerna blistati. Neće biti ni traga mrljama.

U našim člancima smo često donosili korisne ideje koje ste mogli probati. Bilo da je riječ o čišćenju ili nekim drugim radnjama. Mnogi trikovi nam budu od pomoći. Jednostavni su, a efikasni.  Ovdje smo vam pokazali kako da napravite prirodno sredstvo za čišćenje  i očistite jednostavno rernu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *