Skoro se onesvijestio kada je ugledao posteljinu koju je kupila njegova žena (Foto)
Breaking News

Skoro se onesvijestio kada je ugledao posteljinu koju je kupila njegova žena (Foto)

Skoro mu je stalo srce kada je ugledao posteljinu koju je kupila njegova žena: Ljudi zaista dolaze na čudne ideje kada je u pitanju dizajn. Zapitamo se kako su im takve ideje pale na pamet.

Jedan muškarac je ostao u š0ku kada je vidio kakvu je posteljinu njegova žena kupila. Nije mogao vjerovati o čemu je riječ, pogledajte i vi kakav je to dizajn i da li biste e usudili zaspati na istoj:

I, šta kažete? Da li vam je posteljina bizarna? Da li biste se usudili tu zaspati ili biste posteljinu namijenili nekome koga biste željeli prepasti?  Zamislite da ovakvo nešto priredite osobi koja ima strah od pauka.  Mislimo da vam ne bi oprostila.  Što je i nekako očekivano.

Nisu samo prisutne posteljine sa paucima, imate npr. i sa zmijama. Izgledaju baš jeziv0. Ne znamo ko bi se baš odlučio da uzme jednu takvu posteljinu. Jedino možda zbog šale.

Pored tako lijepih posteljina da se neko odluči i a ovakve. Pogledajte samo kako realno ova tarantula izgleda, kao da nije riječ o materijalu, već  da je zaista prisutna tu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *