Sjećate se popularnog Rileta iz "Vize za budućnost"? Više nije isti čovjek, pogledajte ga sada (Foto)
Breaking News

Sjećate se popularnog Rileta iz “Vize za budućnost”? Više nije isti čovjek, pogledajte ga sada (Foto)

Sjećate li se strašnog Rileta iz Vize za ” budućnost”, više nije isti čovjek… Ova serija je bila veoma popularna. Jedna od najgledanijih. Glumačka postava je zaista bila odlična.

Dio te sjajne postave su bili i legendarni Ljubiša Samardžić i Nada Đurevska ,koji nažalost više nisu među nama. Ako ste gledali ovu seriju onda sigurno znate i za Rileta, 0pasnog momka kojeg su se svi plašili.

Njegova uloga je zaista privukla veliku pažnju i nasmijala mnoge. Neke njegove izjave i danas znamo, sjećamo ih se. Ulogu Rileta je tumačio glumac Mirvad Kurić. Prošle su godine i nekako ne možemo odmah da ga povežemo sa tom ulogom.

Sada izgleda drugačije, ipak je prošlo 20 godina od snimanja gore navedene serije.  Mirvad se sada ne bavi glumom, bavi se politikom. Iako je prije toga pored Voze za Budućnost, imao još projekata u kojima je učestvovao.

On je sada član Saveza za bolju budućnost BiH koji predvodi Fahrudin Radončić i  ministar je  za kulturu i sport Kantona Sarajeva, a u nastavku možete da vidite kako danas izgleda čuveni Rile:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *