Stavila je šaku soli u kantu vode: Ubrzo je svjedočila čudu, kad vidite šta se desilo odmah ćete probati
Breaking News

Stavila je šaku soli u kantu vode: Ubrzo je svjedočila čudu, kad vidite šta se desilo odmah ćete probati

Usula je šaku soli u kantu vode i bacila se na posao. Ubrzo je svjedočila čudu: Na internetu možemo pronaći brojne korisne ideje i savjete. Bilo da je riječ o nekim kreativnim idejama ili idejama koje će vam koristiti, dobro je znati.

Ovdje vam donosimo kako da očistite podove, a uz to unesete pozitivnu energiju u svoj dom. Nemojte uvijek potezati za hemijskim sredstvima. Te hemikalije imaju štetn0 dejstvo po zdravlje, stoga je bolje da ih rjeđe koristite.

Možete koristiti prirodna sredstva koja će vam obezbijediti čistoću i svježinu doma. Možete uzeti kantu vode i u nju nasuti morsku so. Očistit će tvrdokorne mlrje i prašinu. Pored toga, neće stvoriti negativne posljedice po vaše zdravlje.

Jednostavno uzmite krpu i prebrišite podove. Ova metoda je dobra ukoliko imate malu djecu ili kućne ljubimce.  Tako ih nećete izložiti hemikalijama. Kada je riječ o privlačenju pozitivne energije u dom,potrebno je da vam dom bude uredan.

Redovno zračite, čistite i nemojte da vam prostorije budu pretrpane. Pogotovo ne srednja i južna strana sobe. Stare nepotrebne stvari izbacite, kako biste napravili mjesto novim, potrebnim. Ukoliko imate cvijeće u domu brinite o njemu,neka bude lijepo i njegovano. Uvelo cvijeće privlači negativnu energiju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *