Njegove pjesme svi znate, a sigurno ga nećete prepoznati: Na estradi je već 50 godina (Foto)
Breaking News

Njegove pjesme svi znate, a sigurno ga nećete prepoznati: Na estradi je već 50 godina (Foto)

Svi pjevate njegove pjesme, a sigurno ovdje ne možete da ga prepoznate: Na ovoj slici se nalazi poznati pjevač, a rijetko ko može da pogodi o kome je riječ. Njegova kćerka je na društvenim mrežama objavila ovu sliku. Probajte pogoditi o kome je riječ:

I, da li znate o kome je riječ?  Ovo je Mile Kitić.  Mile Kitić je veoma popularan i ostvario je veliku karijeru.  Kćerka Elena je objavila sliku i pohvalila se kako liči na oca.

I sama Elena se okrenula muzici i publika ju je odlično prihvatila. Njen muzički stil nije ni blizu maminog ili tatinog,  ima neki “svoj fazon” koji  je naišao na odlične reakcije. Snimila je dosta pjesama i za kratko vrijeme postala veoma popularna.

Prve pjesme je snimila sa popularnim Jalom i Bubom. Poznate ličnosti su veoma aktivne na društvenim mrežama i tako objave razne uspomene.

Kada vidimo neke stare slike, zapitamo se da li je zaista toliko vremena prošlo i koliko su se te osobe promijenile. Poznate ličnosti tako rado objave neke stare slike, pa se onda i sami prisjete nekih davnih vremena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *