Utrljala sirov krompir na 0ve dijelo tijela: Kada vidite rezultate, odmah ćete probati isto
Breaking News

Utrljala sirov krompir na 0ve dijelo tijela: Kada vidite rezultate, odmah ćete probati isto

Utrljala je sirovi krompir na stomak. Kada vidite rezultate uradit ćete isto: Kompir je zdrav, a pored toga što ga koristimo za ishranu možemo ga koristiti i za kozmetičke svrhe.  Krompir možete iskoristiti  i za tretiranje kože.

Možete uzeti sirovi krompir i utrljati u kožu.  Ostavite 10-ak minuta i onda sperete toplom vodom. Krompir posjeduje dosta vitamina i minerala, djeluje kao antioksidans i pomoći će vam kod pr0blema kože. Čini kožu hidratizovanom.

Može vam pomoći da se oslobodite akni, a isto tako možete uzeti krompir i lagano utrljati kožu stomaka. To vam može pomoći da smanjite vidljivost strija.Ponavljajte tretman neko vrijeme. Bićete zadovoljni dobijenim rezultatima.

Koža će vam biti čista, lijepa i zdrava. Često budemo podložni reklamama i kupujemo zaista skupe proizvode za njegu kože.  Ipak bismo se trebali više informisati o prirodnim preparatima koje možemo iskoristiti.

Prirodnim preparatima koje imamo u svojim domovima, korisni su, a opet nisu tako skupi niti štetni kao pojedini proizvodi. Sada znate da krompir možete iskoristiti i za tretiranje kože. Možete probati. U našim člancima smo često pisali o prirodnim preparatima i njihovoj učinkovitosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *