Zubarka otkrila tajnu vječne mladosti: Ima 51. godinu a izgleda kao svoja kćerka, njena tajna je jednostavna (Foto)
Breaking News

Zubarka otkrila tajnu vječne mladosti: Ima 51. godinu a izgleda kao svoja kćerka, njena tajna je jednostavna (Foto)

Ova zubarka je otkrila tajnu vječne mladosti. Ima 51 godinu, a  ne razlikuju je od kćerke: Li Su Jin živi u Južnoj Koreji i radi kao zubarka. Ima 51 godinu, ali joj niko ne bi dao toliko. Zbog svog izgleda je postala svjetski poznata.

Na slikama sa kćerkom, ne možemo odrediti koja je koja. Niko joj ne bi dao 51 godinu. Na društvenim mrežama često kače zajedničke slike.  I stvaraju zabunu. Pogledajte i vi neke njihove slike, pa probajte da odredite koja je majka, a koja kćerka:

Baš izgleda mladoliko, zar ne?  Iako su mnogi govorili da je sigurno išla na estetske 0peracije, ona je to demantovala.  Rekla je da vodi računa o sebi. Zdravo se hrani, vježba i optimistična je.  Istakla je da vodi njegu o svojoj koži.

Postoje mnoge osobe koje izgledaju mnogo mlađe nego što jesu. I bez da su se podvrgavali estetskim zahvatima.  Svjedoci smo da su se brojne poznate ličnosti unakazile jer su pretjerale sa tim zahvatima.

Mnogo ljepše i mlađe bi izgledali da nisu radili silne zahvate. Umjerene korekcije su prihvatljive, ali pretjerivanje može dovesti do veoma l0ših rezultata, a takve smo imali priliku vidjeti mnogo puta na društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *