Cvijeće vam više nikad neće uvenuti, niti imati žute listove: Tri sastojka pomiješajte i pospite po biljci
Breaking News

Cvijeće vam više nikad neće uvenuti, niti imati žute listove: Tri sastojka pomiješajte i pospite po biljci

Cvijeće vam neće uvenuti niti imati žute listove. Evo šta trebate da uradite: Da li volite cvijeće? Nekako daje posebnu notu domu, zar ne? Nekako se  i sami osjećamo bolje raspoloženi kada smo okruženi cvijećem.  Biljke nam unose pozitivnu energiju u dom.

Kako biste dobili takav ugođaj trebate da brinete o njima. Trebate znati kakvi uslovi odgovaraju određenoj biljnoj vrsti. Uvelo cvijeće  privlači negativnu energiju. Tako da ga ne biste trebali držati u domu.

Ovdje ćemo vam dati savjet kako da vam cvijeće bolje raste i da ne vene brzo. Vrlo je jednostavno, a sastojke imate u kuhinji. Potrebno je da uzmete kašiku mljevene kafe, ljusku jajeta  i jednu koru od banane.  Koru i ljusku prvo malo usitnite, pa stavite u blender.

Pomiješajte sa litrom vode. Dobijenu smjesu potom kašikom pospite po biljci. Bićete veoma zadovoljni dobijenim rezultatima. Ova smjesa će dobro doći vašim biljkama. Možete da probate i uvjerite se.

U našim člancima ste u posljednje vrijeme mogli pročitati dosta savjeta i ideja vezanih za uzgoj biljaka. Vjerujemo da su vam bili od koristi.  Vidite kako vam prirodni sastojci mogu pomoći u raznim situacijama i olašati svakodnevnicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *