Djeluje provjereno: Riješite se krtica potpuno prirodno, više ih nikad nećete vidjeti
Breaking News

Djeluje provjereno: Riješite se krtica potpuno prirodno, više ih nikad nećete vidjeti

Saznajte kako se možete riješiti krtica potpuno prirodno. Evo šta trebate da uradite: Da li vam krtice predstavljaju pr0blem?  Usjevima mogu da naprave pr0blem. Ne brinite jer ćemo vam dati ideju kako da ih se oslobodite. Pomoći će vam.

U zadnje vrijeme smo u našim člancima donosili razne ideje koje bi vam bile od koristi. Sada ćemo pokazati neke prirodne načine da se oslobodite krtica: Krtice ne podnose baš miris limuna. Poželjno je da natopite krpu ili neku tkaninu limunovim sokom.

Potom stavite istu u blizini krtičnjaka. Ili da blizu njih stavite koru limuna.  S obzirom da ne podnose  miris limuna, napustit će taj prostor. Možete probati i bićete zadovoljni rezultatima. Bez da im naudite i bez da koristite hemijska sredstva koja će naštetiti vašem zdravlju.

Ono što još može da vam pomogne jeste sadnja bijelog luka. Ili da jednostavno ostavite par čehna u blizini. Njihov miris će odbiti krtice.  Ovo su bile neke od ideja koje možete da iskoristite. Uspješne su metode, ali nisu agresi.vne. Ovdje smo vam dali neke prirodne ideje koje će vam dobro doći.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *