Tražio je dodatne masline na pizzi, nije mogao vjerovati što su mu poslali kada je otvorio kutiju
Breaking News

Tražio je dodatne masline na pizzi, nije mogao vjerovati što su mu poslali kada je otvorio kutiju

Tražio je dodatne masline na pizzi, nije mogao vjerovati šta su mu poslali kada je otvorio kutiju. Slika je sada hit na društvenim mrežama…

Kada je ova mušterija tražila dodatne masline na pizzi, sigurno nije očekivala da dobije nešto ovakvo. Očigledno da je konobar bio malo ljut zbog napomene od strane mušterije, pa je uradio ovo:

Slika je naravno obišla internet i nasmijala je mnoge. Izazvala je razne komentare i reakcije što je i očekivano. Možda vam se tako desilo da su vam na hranu stavili malo određenih dodataka, pa ste samo inicirali da trebaju dodati malo više, a oni su ovako pretjerali.

Npr. naručili ste ćevape s lukom, a donesu vam vrlo malo luka. Onda ih vi zamolite da stave malo više, a dobijete toliko luka da ne može stati u lepinu. Čemu to?

Ova mušterija je izgleda baš naljutila osoblje, pa je dobila ovoliko maslina da mislimo da nije ni osjetila pravi ukus pizze. Mislimo da mi neće tako skoro pasti na pamet da ponovo nešto sugeriše, pogotovo da traži masline.

Šta vi mislite? Kako biste vi reagovali da su vam donijeli ovakvo nešto nakon blage sugestije? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *