Brenina sestra nema nijednu 0peraciju, a izgleda bolje od nje: Isplivala njena slika, Faketa je prelijepa
Breaking News

Brenina sestra nema nijednu 0peraciju, a izgleda bolje od nje: Isplivala njena slika, Faketa je prelijepa

Brenina sestra se zove Faketa, nema nijednu operaciju, a izgleda bolje od nje: Da li ste imali prilike vidjeti kako izgled Faketa, sestra Lepe Brene. Ona nije radila estetske zahvate i mnogi hvale njen izgled. Kažu i da ljepše izgleda od Brene.

Brena drži do sebe, ali se mnogi slažu da je pretjerala sa estetskim zahvatima i da bi izgledala puno ljepše i mlađe da nije pretjerala. Faketa živi u Kanadi i radi  u menadžmentu doma za stara lica.

Kada su Brenu pitali da li se Brine jer joj je sestra u inostranstvu, a znamo kakva je trenutna situacija, pjevačica je odgovorila da štićenici tog doma gdje njena sestra radi  čuvaju kao malo vode na dlanu, te da je sve dezinfikovano i izolacija je na zavidnom nivou.

Tako da i ne brinem za nju. Zna da se tamo odgovorno ponašaju i da ne prave propuste. Ovdje možete da vidite kako to sestra Lepe Brene izgleda:

I, šta kažete? Da li vam liče?   Lepa Brena ima i brata Faruka,  namjlađa je od troje djece. Interesantno je da su i Faketa i Faruk imali talenat za pjevanje. Pjevačica kaže da su talenat naslijedili od majke koja je inače  lijepo pjevala, posebno sevdalinke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *