Sjećate li se Conchite, pobijedio je na Eurosongu 2014. godine: Evo kako danas izgleda, odustao od imidža žene - sada je frajer za kojim Iude sve žene (Foto)
Breaking News

Sjećate li se Conchite, pobijedio je na Eurosongu 2014. godine: Evo kako danas izgleda, odustao od imidža žene – sada je frajer za kojim Iude sve žene (Foto)

Ona je prije 6 godina izašla na scenu, ona je pobijedila na Euroviziji, ali nije poatigla samo to, jedna je od rijetkih koja je počela da razbija predrasude o nekim temama. Jedna je od rijetkih koja je stala sa bradom na scenu. pa su je zvali zena muškarac. Nju rijetko ko moze zaboraviti iako se sve ovo desilo prije 6 godina, kao što smo naveli. Njeno ime je Conchite Wurst.

Idalje se uveliko bavi pjevanjem i muzikom, ali kako saznajemo svoju karijeru ne razvija po svijetu nego je iskljucivo fokus stavio na rodnu zemlju a kao što znamo u ptianju je Austrija. Da li vas zanima kako ona danas izgleda, to jeste kako on danas izgleda. Iznad teksta ste imali prilike da vidite sliku od prije 6 godina sa scene, a ispod vam donosimo trenutnu situaciju, vjerujemo da ćete se iznenaditi:

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Conchita / TOM / WURST (@conchitawurst)

Iako je priznao da se cijeli zivot osjećao kao zena, odlučio je da uskoči u kozu muškarca ponovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *