Oglasila se Marija Šerifović, tiče se Mahira Mulalića: 0vo je snimak koji otkriva ko je on - sve se desilo prije godinu dana (Video)
Breaking News

Oglasila se Marija Šerifović, tiče se Mahira Mulalića: 0vo je snimak koji otkriva ko je on – sve se desilo prije godinu dana (Video)

Kada je Marija Šerifović u pitanju, moramo biti iskreni, ona ima jako puno iskustva u pjevanju ,a samim tim je u mogucnosti da prepozna jako talentovane ljude, kao što je prije jednu godinu za danasnjeg pobjednika 14te sezone zvezda granda rekla da ce on baš biti taj koji će  pobijediti. Ona je pogodila, ne zato što je pogađala nego zato što je znala. Marija je sada objavila jedan video snimak koji je nastao prije godinu dana, a tako podjetila ljude na nešto što su sigurno svi zaboravili.

Ona je objavila video snimak kako bi sve podjetila na taj trenutak, a u opisu je rekla dobro poznatu rečenicu koju koristi njena kolegica Dara Bubamara Ž”pa dobro sam rekla..” Pogledajte i sami kako je sve to izgledalo, vidi se da je Marija ponosan mentor koji daje sve od sebe za svoje kandidate. Svaka čast Marija:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *