O 0vim promjenama je pričao Saša Popović: Što smo gledali, gledali smo - Brena i Šaša prodali Grand za 30 miIiona eura, šta ćemo sada gledati
Breaking News

O 0vim promjenama je pričao Saša Popović: Što smo gledali, gledali smo – Brena i Šaša prodali Grand za 30 miIiona eura, šta ćemo sada gledati

kada pomenemo Grand produkciju svima je jasno da je to jedna od najjačih produkcija kako na prostorima BaIkana tako i šire. Ona je davno krenula u svoj rad i realizaciju, a svi smo iamli prilike da gledamo sada u subotu 14tu sezonu, to jeste finale 14te sezone. Ljudi su jako uzbuđeni kada su Zvezde Granda u pitanju, ali sada donosimo informacije koje odavno naslucuje Saša.

Kao što piše u salovu Saša i brena su napravili veliku zurku povodom prodaje ove produkcije, a kako saznajemo njihovi bankovni računi su se obogatili u vrijednosti prodaje Grand produkcije za 30 miIiona eura, što su jako veliek i ozbiljne sume novca. Zurka je trajala jako dugo a na njoj su bili i neki pobjednici Zvezda Granda ,kolege, prijatelji i članovi porodice. Pogledajte i sami male dijelove atmosfere koje smo preuzeli direktno sa društvenih mreza:

Najviše slika i snimaka su kao što vidite objavile brena i njena snajka Aleksandra, vjerujemo da im se sve ovo osladilo jako puno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *