Kćerka Halida Muslimovića izgledom obara s nogu: Rijetko se pojavljuje u javnosti, a prava je ljepotica - oduševit ćete se (Foto)
Breaking News

Kćerka Halida Muslimovića izgledom obara s nogu: Rijetko se pojavljuje u javnosti, a prava je ljepotica – oduševit ćete se (Foto)

Halid Muslimović je dugo godina na sceni, poznat je svim ljudima, kao i njegove pjesme. Moramo da kazemo kako je on na početku karijere sebe rangirao kao izvanrednog pjevača i uspio je kroz sve ove godine da zadrzi takvu titulu. Svi znamo da je on pored očuvane karijere, uspio da očuva i svoj brak sa Adelisom, sa kojom je dugo godina. Naime, on je rekao da je njegova porodica njegov privobitni uspjeh i pokazatelj kakav je čovjek, pa tek odna njegova karijera.

On je na sebe navukao nekoliko skandala, ali ovo mu niko ne moze osporiti. On i Adelisa imaju kćerku koja se zove Lejla i koja se razlikuje od ostale djece poznatih ličnosti. Lejla je marljivam, jako lijepa i mirna djevojka. Ona nikako ne voli medijsku paznju, a u nastavku mozete da vidite kako to Lejla izgleda zapravo, pa procijenite da li više lici na majku ili oca:

Mišljenje ljudi je da lici na majku i da je jako lijepa i prirodna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *