Doživjela topIotni ud'ar, a ni izašla iz sobe nije: Pokušavala da probudi kćerku 20 minuta, ali malena je besp0m0ćno ležala (Foto)
Breaking News

Doživjela topIotni ud’ar, a ni izašla iz sobe nije: Pokušavala da probudi kćerku 20 minuta, ali malena je besp0m0ćno ležala (Foto)

Dženifer Abma je bila zabrinuta majka koja je na svom facebook nalogu odlučila podijeliti sa svim roditeljima svoje iskustvo. Naime, ona je istakla da je njena kćerka koja je skroz mala dobila t0pl0tni udar, iako mala Anastasija nije napuštala svoju sobu za vrijeme t0plote, nije izlazila vani. Majka je istakla kako je mala željela da ide u svoju sobu da odmori, poslije nekog vremena je zaspala. Kada je majka otišla da je provjeri, djevojčica je ležala na krevetu, bila je vidno crvena, u znoju. Dženfer je odmah odlučila da joj izmjeri temperaturu tijela, koja je bila jako visoka, prema njenom opisu.

Nakon tog je upozorila sve roditelje i objavila sliku male djevojčice, istakla je da dijete ne mora biti na suncu da dobije toplotni uda.r. Ona je počela tada da budi djevojčicu, ali ona niej reagovala pozvala je odmah h1tnu pomoć i oni su joj pomogli:

Majka je navela i da svako treba voditi računa o toploti prostorije i upozorila roditelje. Sve se ovo desilo 2019te godine, ali kako su došli topli dani, moramo da podijelimo ove situacije kao znak up0zorenja roditeljima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *