Toliko je lijepa da joj je život n0ćna mora: "Muškarci mi stalno prilaze, čak i po 20 godina mlađi, najg0re mi je kad.." (Foto)
Breaking News

Toliko je lijepa da joj je život n0ćna mora: “Muškarci mi stalno prilaze, čak i po 20 godina mlađi, najg0re mi je kad..” (Foto)

Toliko je lijepa da joj je život noćna mora. Muškarci joj non-stop prilaze: Julia Stivenson  je ušla u šestu deceniju, ali i dalje izgleda prelijepo. Ima izgled na kojem bi joj mnoge mlađe žene pozavidjele.

Ona je poznata po tome što je napisala knjigu koja je bila svjetski popularna. U knjizi je opisivala kako je 0pasno biti u vezi s osobom koja lijepo izgleda.  Zato što su te osobe svjesne izgleda i sklone su flertovanju.

Također, druga strana postaje nesigurna zbog toga što je partner atraktivniji. Ona je izjavila kako  imala bezbroj bračnih ponuda, ali se ona odlučila za jednog. Voljela ga je i mislila je da će biti sretni. Ispostavilo se da nije mogao da podnese to što je ona tako atraktivna i što joj se drugi muškarci non-stop nabacuju. Smetalo mu je, bio je ljubom0ran i zbog toga ga je  ostavila. Poslije se zaljubljuje u lijepog bankara i tada počinje da razumije bivšeg supruga.

Bankar je flertovao sa ženama, a i one su ga spopadale sa svih strana.  Tako da je to dosta uticalo na njen način razmišljanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *