On je bio prvi od četiri muža Zorice Brunclik: Nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima - bio je član žirija u ZG, pa zar je to on
Breaking News

On je bio prvi od četiri muža Zorice Brunclik: Nakon razvoda nisu ostali u dobrim odnosima – bio je član žirija u ZG, pa zar je to on

Kada pomenemo javne ličnosti, moramo da kazemo kako se oduvijek široke narodne mase interesuju više za njihov privatni zivot nego za njihovu karijeru. Kada mediji objave neki sočan detalj iz njihovog zivota, široke narodne mase budu i više nego zadovoljne. Danas smo odlučili da se fokusiramo na Zoricu Brunclik koja je veli8ka estradna zvijezda, ali koja ne voli nikada javno da priča o svom zivot.

Iako je poznata po braku sa Kemišem, i o njihovom ljubavi svi pričaju ,ona je i prije njega imala brak, nisu uspjeli da opstanu ali i nakon razvoda nisu mogli da ostanu u dobrim odnosima. Kako kazu on je bio i člna zirija ZG, a da li mozete pretpostaviti o kome se zapravo radi?

Ona iza sebe ima 4 braka, što mnogi ne znaju, a prvi muz joj je bio Ljuba Kešelj. Ona s njim ima i kćerku Miljanu za koju svi znamo.Ljuba je jednom prilikom rekao kako je Zorica l0ša majka:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *