Konačno objavljen snimak: Pogledajte Jeleninu reakciju kad je Saša Popović proglasio pobjednika - evo šta je uradila (Video)
Breaking News

Konačno objavljen snimak: Pogledajte Jeleninu reakciju kad je Saša Popović proglasio pobjednika – evo šta je uradila (Video)

Svi oni koji prate bilo koja muzička takmičenja, vjerujemo da gledaju i Zvezde granda. Ovo je jedno jako lijepo takmičenje, koje priza svim mladim ljudima da stanu na scenu i da besplatno širokim narodnim masama prikazu sebe u najboljem svijetlu, pokazu sta mogu i koliki su njihovi talenti.

Danas ćemo kao što po samom naslovu vidite pisati o pobjedniku 14- te sezone imenovanog i navedenog takmičenja. Kada je Saša proglasio pobjednika, svi su bili sretni, on je počeo da pIače, a prva mu je naranvo čestitala Marija, njegova mentorica.Marija je pokazala koliko je dobar mentor.

Nakon proglašenja pobjednika, svi su ostali u š0ku kada je Jelena počela da priča o svojm kandidatima, jedva je čestitala Mahiru pobjedu, a rekla je da smatra kako je Nemanja najbolji pop pjevač. Pogledajte i sami video snimak o kome pišu svi i kojeg svi dijele:

Jelena sigurno nije mislila ništa loše, nego je samo zeljela da pohvali svoje kandidate na trudu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *