Nakon raskida danas veliko slavlje kod Marine i Darka Lazića: Objavili sretne vijesti na instagramu - stižu čestitke (Foto)
Breaking News

Nakon raskida danas veliko slavlje kod Marine i Darka Lazića: Objavili sretne vijesti na instagramu – stižu čestitke (Foto)

Kada pomenemo Darka i Marinu, imamo prilike danima unazad da pratimo informacije koje se tičnju njihovog raziIaženja ili raskida, kako god to ko nazivao. Oni imaju sina koji je nastao kao plod ljubavi, a njegovo ime je Aleksej. Prisjetimo se da Darko ima i kćerku Lorenu koju je dobio u prvm braku sa Anom. Darko izgleda nema sreće za brakovima, jer mu još nijedan nije bio uspješan.

Oni svi koji imaju zajedničku djecu su duzni da se međusobno cijene i poštuju baš zbog te djece. Moramo reci i da se jednako Darko i Marina poštuju, pa su zajendo, kao pravi roditelji napravili malom Alekseju proslavu rođendana. Darko je na društvenim mrezama objavio nekoliko video snimnaka gdje se igra sa sinom, ali je objavio jedan na kome se vidi Marina koja pazi na sina d ane bi pa0 sa motora.

Iznad teksta ste imali prilike da vidite sve u tekstu navedene slike i snimke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *