Doktori su joj rekli da neće doživjeti 30. godina: Imala je čak 298 kilograma - sada je postala zvijezda društvenih mreža, evo kako danas izgleda
Breaking News

Doktori su joj rekli da neće doživjeti 30. godina: Imala je čak 298 kilograma – sada je postala zvijezda društvenih mreža, evo kako danas izgleda

Amber Račdi je djevojka koja nije vodila računa o svom zdravlju i svom izgledu, samim tim, kao što smo u naslovu naveli se udebljala do skoro 300 kilograma, a ljekari su joj sa 23godine predvidjeli samo još nekoliko godina ziv0ta, ukoliko se ozbiljno ne pozabavi svojim tijelom i zdravljem.

Ona je sebe dovela do toga da tako mlada moze da stoji samo jedan sat u kontinuitetu, nekada i manje, nije mogla da se lijepo okupa, pa je iz tog razloga sve manje napuštala dom, jer nije zeljela da hoda. Kada bi izlazila iz kuce morala bi da ide uz pomoć specijalnog skutera.

Ona je sa samo 10 godina imala navodno 70 kilograma, od malih nogu je vukla to. Onda je smršala 180 kilograma, ljekari su se iznenadili kako je uspjela da tako brzo postigne takve rezultate. Pogledajte i sami u nastavku teksta kako je izgledala na početku kako na pola puta i kako izgleda danas kao finalni proizvod:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *